Зима 2023: Сервисне информације

Претежно сунчано, понегдје уз малу до умјерену облачност. На сјеверу, промјенљиво облачно, током дана са сунчаним интервалима. Вјетар сјеверни и сјевероисточни, мјестимично умјерен до јак. Највиша дневна температура ваздуха од -1 до 16 степени.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи без струје ће до 18:00 сати бити Ратишевина и Јачеглав на Подима, a од 8:00 до 16:00 сати Ђурићи у Каменарима.

ИЗМЈЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА

Због изградње канализационе мреже од данас ће бити забрањен саобраћај дијелом Зеленике. Како обавјештавају из локалне управе, на локалном приобалном путу у насељу Зеленика – улица Жупе Драчевице, од зграде “Старо кино” до раскрснице код зграде Дома пензионера, биће забрањен саобраћај за сва возила у периоду од до 14. марта.

Режим саобраћаја је измјењен ради несметаног и безбједног извођења радова на изградњи канализационе мреже Кутско поље, у циљу заштите водоизворишта Опачица у Зеленици.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Ни овог јутра нема кашњења на аутобуској станици, на вријеме је стигао Божур из Београда, а у наставку пријеподнева очекују Блу лајн и Јадран експрес из Суботице, Ленс из Новог Сада, Транс југ уз Београда, Јадран лајн из Крагујевца и Ројалове превознике из Ниша и Београда.

Градски и међуградски саобраћај се одвијају по реду вожње, а више информација могуће је добити на 031 321 225 и 069 017 100 (Viber, WhatsApp), или путем портала www.autobuskahercegnovi.com

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома данас jедан лет ка Истанбулу, у 10:55 и три ка Београду, у 11:50, 15:20 и у 16:00 сати. На вријеме су реализовани летови ка  Београду и Бечу са подгоричког аеродрома, слиједе још четири ка главном граду Србије, два ка Истанбулу и по један ка Загребу, Риму, Будимпешти и Дортмунду.

Детаљније информације могуће је добити путем телефона – 032 670 930 / број подгоричког аеродрома – 020 444 244 и 19880.

АМСЦГ

У нижим предјелима саобраћа се по сувим коловозима, док у сјеверним мјестимично има поледице. Савјетујемо опрезну вожњу прилагођену временским и саобраћајним условима.

Саобраћај кроз тунел Врмац потпуно je обустављен до 20. фебруара до 8:00 сати, због санацијe канализационог колектора. За вријеме трајања обуставе, може се користити алтернативни путни правац Котор – Тројица – Радановићи.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 17 саобраћајних незгода, у којима је једна особа задобиле лакше повреде.

Возите полако и опрезно, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here