Одржана радионица (По)стигни све што желиш

Радионица  под називом „(По)стигни све што желиш”,  у организацији Општине Херцег Нови и НВО Центра за омладинску едукацију на пројекту Европске омладинске картице, одржана је данас у Сали Скупштине.

Више од 50 ученика херцегновских основних и средње школе ималo je прилику да научи како да направе баланс између приватног и ђачког односно студентског живота, казала је предавач и једна од оснивача портала за запошљавање Jobzilla Милица Вучинић.

-За тај баланс најбитнија је организација времена, како управљати временом и својим приоритетима и обавезама. Кроз интерактиван рад на радионици сам пренијела ђацима и студентима супер технике које могу одмах да искористе и које ако им пређу у навику, а надам се да хоће, могу постизати пуно брже резултате, пуно брже учити за доста мање времена, казала је Вучинић.

Пројекат Европска омладинска картица – ЕYCА реализује се у партнерству НВО Центар за омладинску едукацију и Министарства спорта и младих, а уз подршку и активно учешће Општине Херцег Нови, која је обезбиједила набавку бесплатних ЕYЦА картица и реализацију програма неформалне едукације на територији града.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here