Изградња тротоара у Игалу

У Игалу у Улици V црногорске бригаде у току је изградња тротоара. Посао финансирају Општина Херцег Нови, Мјесна заједница и донатор фирма Беко комерц.

Изградња тротоара започета је прије неколико дана, али је радове успорила олујна бура. Ипак, предсједник Мјесне заједнице Игало Зоран Савковић очекује да ће радови бити завршени и прије предвиђеног рока.

– Радови ће трајати још 20 дана и очекујем да ћемо до краја фебруара цијели посао завршити. Уз тротоар дужине 195 метара биће постављена и расвјета. Вриједност радова је  између 10.000 и 12.000 еура , а највећим дијелом их финансира Општина Херцег Нови. Учествују и донатор и Мјесна заједница и мислим да ће Општину Херцег Нови овај посао коштати до 8.000 еура, казао је Савковић.

Сматра да би требало наставити посао и расписати тендер за асфалтирање улице од Петље до Сава Илића.  

– Требало би да се уради тротоар са десне стране испод моста који иде ка Норвешкој улици. Реконструкцију Норвешке улице која иде од цвјећаре до кућа Бојанића, како би све уклопили. Уз ову, требало би и асфалтирати цијелу улицу од хотела Палмон беј до Галеба, казао је Савковић.

Како је раније најављено из локалне управе ове године у плану је реконструкција цијеле улице Сава Илића од хотела Палмон беј до Новљанке.  

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here