Зима 2023: Сервисне информације

У јужним и централним предјелима претежно сунчано или мало до умјерено облачно, а на сјеверу умјерено до потпуно облачно, повремено са слабим снијегом и мећавом. Вјетар умјерен до јак, повремено на ударе и веома јак сјеверних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од -10 до 7 степени.

Струја

Данас су без струје:

– од 7:30 до 18:00 сати подручје око старе жељезничке станице у Суторини,

– од 8:00 до 15:00 сати струју неће имати села Пријевор, Беци, Шћепошевићи, Лучићи, као и дио Топле између Милашиновића моста и Новосадског, 

– 8:30 до 9:30 подручје око зграде Општине и Улица Елизе Дуковић Ломбардић, (бивша Рисанска улица).

У уторак 7. фебруара, без напајања електричном енергијом ће од 7:30 до 18:00 сати остати подручје око старе жељезничке станице у Суторини и насеље Ратишевина, а од 8:00 до 15:00 сати подручје око дјечијег вртића на Савини.

Аутобуска станица

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње. Нема кашњења ни у доласцима ни у поласцима, а локални саобраћај, ка градовима у Црној Гори, одвија се према уобичајеном распореду. Мјеста има у свим правцима.

Контакт телефон дежурних диспечера је 031 321 225.

Аеродроми Црне Горе

Јутрос није слетио авион из Београда у Тиват, планиран у 7:30, али у току је укрцавање за полазак ка овом граду што значи да су услови сада нормализовани. Данас још само један лет ка Београду – у 15:20.

На подгорички аеродром касниће у доласку авион из Истанбула, а исто тако и у полијетању које је било планирано у 9:00 сати. Реализован је први лет ка Београду, током дана планирају још полијетања ка главном граду Србије као и ка Атини, Љубљани, Бечу, Лондону.

АМСЦГ

У нижим предјелима саобраћа се по сувим коловозима, док у сјеверним и централним долази до мећаве и има поледице. Скрећемо пажњу и на јаке ударе вјетра, као и на одроне. Апелујемо на возаче да возе опрезно у складу са ограничењима брзине уз држање прописаног растојања између возила.

Интензитет саобраћаја је умјерен на путевима ван градских средина.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се седам саобраћајних незгода    у којима су двије особе задобиле лакше повреде.

За стање на путевима позовите 19807.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here