ФК Игало донацијa Комунално стамбеног предузећа

Комунално стамбено предузеће Херцег Нови донирало је трактор ФК Игало који им је неопходан за одржавање терена. Због честог плављења и оштећења, а како би терен сачували макар у постојећем стању до прољећног дијела сезоне, све селекције ФК Игало претходна два мјесеца нису тренирала на свом већ на теренима ФК Орјен и Фк Обилић.

Донацију је оцијенио веома важном и неопходном у овом тренутку за ФК Игало предсједник Скупштине клуба Зоран Лазаревић.

Предсједник Скупштине ФК Игало Зоран Лазаревић

– Положај терена је такав да су честе и тешке последице временских непогода. Ова донација ће нам помоћи да одржимо елементарну функцију ФК Игало, терен је у таквом стању да је неопходно да га одржавамо и припремамо за прољећни дио сезоне. У протекла два мјесеца све селекције ФК Игало нису користиле терен како би макар постојеће стање очували, већ су тренирали на теренима ФК Орјен и Обилић.  Желим да им се захвалим јер није ријеч само о спортском пријатељству већ су нам пружили неопходну помоћ да одржимо у у ритму и систему све селекције клуба, казао је Лазаревић.

Овим чином допринијеће бољим условима за рад ФК Игало, истакао је у име одбора директора Илија Бачановић, запослени у предузећу.

Члан Одбора директора и запослени у Комунално стамбеном ХН Илија Бачановић

– Посебно задовољство ми је што као запослени и као Игаљанин предајем донацију ФК Игало и вјерујем да ће допринијети бољим условима рада и просперитету клуба. Чим се створе бољи услови, онда има више мотива и за труд и за бољи пласман. Они се сви заједно труде, а ако им помогнемо на овај начин, онда све остало долази. Уз бољу презентацију клуба имаћемо и боље представљање Херцег Новог и свих грађана, казао је Бачановић.

Машина је у власништву Комунално стамбеног десет година, а сматрају да је сада неопходнији ФК Игало, казао је помоћник директора Комунално стамбеног Младен Ростовић.

Помоћник директора Комунално стамбеног ХН Младен Ростовић

– Прије десет година Руска федерација је Црној Гори поклонила 12 трактора, а један је додијељен нашем предузећу. Користили смо га одређени период, али смо одлучили да ће ФК Игало бити више од користи и имати бољу функцију, те да ћемо на овај начин допринијети развоју овог спорта. Наравно, ако нам буде потребан, сигурни смо да ће нам га у том тренутку дати на коришћење, казао је Ростовић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here