Зима 2023: Сервисне информације

У јужним и централним предјелима промјенљиво облачно, углавном у првом дијелу дана понегдје са слабом кишом, а у планинама са слабим снијегом, а у другом дијелу дана очекују се сунчани интервали. Пријеподне у сјеверним, а од средине дана или послијеподне и у осталим предјелима, очекује се јачање сјеверног вјетра, умјерен до јак понегдје на ударе и веома јак. Највиша дневна температура ваздуха од -2 до 14 степени.

Аутобуска станица

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње. Нема кашњења ни у доласцима ни у поласцима, а локални саобраћај, ка градовима у Црној Гори, одвија се према уобичајеном распореду. Мјеста има у свим правцима.

Контакт телефон дежурних диспечера је 031 321 225.

Аеродроми Црне Горе

Први за данас лет са тиватског аеродрома планиран је у 10:55 ка Истанбулу, а потом ће реализовати још три ка Београду у 11:40, 16:00 и 16:25.

Са подгоричког аеродрома реализован лет ка Београду, слиједи и ка Бечу, а потом и летови ка Загребу, Истанбулу, Милану, Дортмунду, Лондону, Берлину, Будимпешти и Риму.

АМСЦГ

У нижим предјелима саобраћа се по претежно сувим коловозима. У вишим планинским предјелима као и на мостовима и прилазима тунелима скрећемо пажњу и на мјестимичну поледицу. Учестала је појава одрона па је неопходна додатна опрезност на дионицама које воде дуж клисура и усјека. Савјетујемо опрезну вожњу прилагодјену временским и саобраћајним условима.

Интензитет саобраћаја је умјерен на путевима ван градских средина.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 20  саобраћајних незгода у којима је једна особа нажалост погинула, четири су задобиле теже и шест лакше повреде.

За детаљније информације позовите 19807.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here