У многим хотелима распродати аранжмани за Празник мимозе

Фото: Архив РТХН

До почетка 54. Празника мимозе преостало је двије седмице, а већина хотелских аранжмана је распродата. Разлог лежи и у томе што је промоција овогодишње феште почела раније него претходних година.   

Најаве у хотелском смјештају су обећавајуће, а у корист иде и разнолик садржај програма овогодишње манифестације жутом цвијету у част. Интересовање за смјештај у хотелу „АЦД“ током Празника мимозе почело је још уочи новогодишњих празника, казала је за РТХН  менаџерка хотела  у Мељинама Мирјана Чекеревац:

 – На наше велико изненађење распродати су сви капацитети. Влада веће интересовања него претходних година. Један дио клијената смо морали да одбијемо и преусмјеримо на друге хотеле. По њиховим повратним реакцијама видимо да су и у осталим хотелима капацитети распродати, оцијенила је Чекеревац.   

Директор компаније „Царине“ Чедо Поповић, потврдио је да су сви капацитети, око 800 соба, хотелског ланца у Бијелој попуњени, углавном гостима партнерских компанија са западних тржишта. Како каже, неће бити слободних мјеста у хотелима „Делфин“, „Парк“ и „Кумбор“.

 – Имамо наше партнере који пуне капацитете. Наши хотели ће бити поново отворени 19. фебруара. Сва три хотела биће пуна. То ће трајати до краја маја, потом ступају стари партнери, који пуне сваке године наше капацитете у сезони. Имамо више него добре најаве за ову сезону, казао је Поповић.

Да ће посјета нашем граду током Празника мимозе бити одлична потврђују подаци градске Туристичке организације.

У разговору са представницима привреде, може се закључити да су и они задовољни одзивом, потврдио је Далибор Вуковић из Туристичке организације Херцег Нови:

 – Први викенд Празника мимозе је традиционално попуњен. Изузетно нас радује Егзит  (Exit event), који је у нашој директној организацији. Ријеч је о догађају који је заиста заинтересовао другачији тржишни сегмент, што је и крајњи циљ организовања те манифестације, тако да су добре назнаке за манифестације мимозе. И хотели које смо до сада контактирали су попуњени на задoвољавајућем нивоу. Заинтересованост је велика што нас радује. Остаје нам да видимо да ли ће се потражња претворити у конкретне резервације, што се у овом тренутку још не може тачно знати, указао је Вуковић.      

Одлична попуњеност током Празника мимозе, као и добре најаве долазака за наредне мјесеце најављују успјешну предстојећу  сезону. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here