Позив туристичким привредницима на састанак подршке опстанку Болнице и Института 

Општина Херцег Нови, Скупштина општине Херцег Нови и Туристичка организација Херцег Нови одржаће у четвртак (02. фебруар) у Великој сали локалног парламента састанак са представницима туристичке привреде, како би заједно дали подршку борби за спас Болнице Мељине, као и Института „Др Симо Милошевић“.

Како је саопштено из локалне управе, почетак састанка заказан је за 10:30 часова.

Уз представнке локалне самоуправе, говориће и директорица Болнице Мељине, др Оливера Елез.

Општина Херцег Нови, локални парламент и Туристичка организација Херцег Нови позивају туристичке привреднике да се у што већем броју одазову овом позиву, како би сви заједно дали подршку и додатни импулс борби за спас Болнице Мељине и Института „Др Симо Милошевић“, у капацитету који је једини адекватан за грађане и грађанке Херцег Новог, туристе и госте нашег града.

– Позивамо вас да својим присуством и бројношћу истакнете важност поменутих институција за опстанак и даљи развој туризма града и очување Херцег Новог као центра здравственог туризма Црне Горе и региона – наведено је у позиву туристичким привредницима који је у име организатора састанка упутила Туристичка организација Херцег Нови.

1 COMMENT

  1. Sve sto je lažna vlada smislila je u cilju propasti svega i bogačenja tajkuna koncerna Vijesti i Ž.Rakčevića.Nikad nije jedna opstina imala nadležnost nad bolnicom u drugoj opstini do Abazobića.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here