Почела продаја улазница за маскенбал, обезбијеђен богат фонд награда

Током празника Мимозе, који ће у Херцег Новом бити одржан од 17. фебруара до 4. марта, биће организована два маскенбала. Обезбијеђен је богат фонд награда, а улазнице су већ у продаји.

Први маскенбал биће одржан у суботу 18. фебруара од 21 час, у Институту “Др Симо Милошевић”. Манифестација ће започети традиционално дефилеом Градске музике И мажоретки, а након њих локални бенд који је обиљежио историју маскенбала – Егзодуси. Потом ће наступити Ади Шоше и Никола Роквић са својим бендом. Карте су већ у продаји, казала је за РТХН пр Фестивала, Олга Пејовић.

– Улазнице се могу купити на билетарници дворане “Парк” сваког радног дана од 9 до 21 час, као и суботом од 9 до 14 часова. Цијена улазнице је 30€, а у урачунато је пиће добродошлице и закуска. Број карата је ограничен. За све оне који су маскирани, улаз је бесплатан, казала је Пејовић.

Фонд награда за најбоље маске је ове године рекордних 10.000€. Како је објаснила Пејовић, бирају се најбоље маске у појединачној и групној конкуренцији.

– Укупно дијелимо више од 30 робих и новчаних награда. У конкуренцији групних маски прво мјесто је 1 500, друго 1000, треће 700 И четврто 300 еура. Када је ријеч о појединачним маскама прво мјесто је 800, друго 600, треће 400 и четврто 200 еура.

Како је најављено други маскенбал биће одржан 3. марта, а дјечији 19. фебруара.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here