Зима 2023: Сервисне информације

У јужним и централним предјелима, ујутру, мјестимично промјенљива облачност, а током дана претежно сунчано. На сјеверу, умјерено до потпуно облачно, повремено са слабим снијегом и мећавом. Вјетар умјерен до јак, на ударе понегдје и веома јак, сјеверних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од -3 до 13 степени.

Аутобуска станица

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње. Нема кашњења ни у доласцима ни у поласцима, а локални саобраћај, ка градовима у Црној Гори, одвија се према уобичајеном распореду. Мјеста има у свим правцима.

Контакт телефон дежурних диспечера је 031 321 225.

Аеродроми Црне Горе

Са тиватског аеродрома данас лет ка Истанбулу у 10:55, а потом три ка Београду у 11:50, 15:20 и 16:00 сати.

Лет ка Београду реализован је на вријеме, у 7:30, са подгоричког аеродрома, у 8:05 и ка Бечу. Слиједе током дана полијетања ка Дортмунду, Загребу, Будимпешти, Истанбулу, Риму.

Измјена режима саобраћаја

Режим саобраћаја на локалном приобалном путу у насељу Ђеновић биће привремено измијењен у сриједу, 1. фебруара. Од 14.30 до 16 часова свим возилима бити забрањено саобраћање улицом Обала црвених морнара, на потезу од кружног тока код комплекса Портонови до ресторана „Фанфани“.

Рјешење о измјени режима саобраћаја донесено је ради несметаног и обезбједног одвијања церемоније поводом годишњице Побуне морнара, обавјештавају из Секретаријата за комуналне дјелатности Општине Херцег Нови.

АМСЦГ

У нижим предјелима саобраћа се по претежно сувим коловозима. На сјеверу понегдје слабије снијежне падавине, у вишим планинским предјелима као и на мостовима и прилазима тунелима, скрећемо пажњу на поледицу. Учестали су одрони па је неопходна додатна опрезност на дионицама које воде дуж клисура и усјека.

Интензитет саобраћаја је умјерен на путевима ван градских средина.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодиле су се 23 саобраћајне незгоде у којима је девет особа задобило лакше повреде.

Контакт телефон дежурних у АМСЦГ је 19807.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here