Зима 2023: Сервисне информације

У јужним и централним предјелима сунчано, уз повремено малу до умјерену облачност, а на сјеверу умјерено и потпуно облачно и углавном суво. Вјетар сјеверних смјерова слаб до умјерен, на југоистоку појачан сјевероисточни. Највиша дневна температура ваздуха од -4 до 12 степени.

Аутобуска станица

Јутрос су у наш град стигли „Божур“ из Београда и Лалатовић из Модриче. Очекују доласке Ленс из Новог Сада, Ројал из Ниша, Блу лајн из Суботице, Јадран експрес из Новог Сада и Ројал из Београда. По реду вожње кренуо је Озлен ка Београду. Наредни полазак је у 8:35 ка Сарајеву, 12:10 ка Требињу, потом у 15, 16 и 17:40  ка Београду. У вечерњим сатима поласци ка Београду у 19 и 20 сати.

Аеродром Црна Гора

Са тиватског аеродрома данас четири лета: три ка Београду и један ка Истанбулу. Први лет ка Истанбулу је у 8:55, а летови за Београд су у 11:15, 15:20 и 15:45. Са аеродрома Подгорица најављени су летови ка Бриселу, Лондону, Мачестеру, Барселони, Риму, Бечу…

АМСЦГ

Саобраћа се углавном несметано, а у вишим предјелима на сјеверу земље возаче очекују мокри и клизави коловози. Учестала је појава одрона па је неопходна додатна опрезност на дионицама које воде дуж ријечних токова, клисура и усјека. Савјетујемо   опрезну вожњу прилагођену временским и саобраћајним условима. Саобраћај кроз тунел Врмац биће потпуно обустављен од 30. јануара до 14. фебруара. За вријеме трајања обуставе, може се користити алтернативни путни правац Котор – Тројица – Радановићи.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here