Дистрибуција дјечијег додатка на кућну адресу

Исплата дјечијих додатака требало би  да почне за неколико дана, а корисницима ће новац стизати на кућну адресу.  У Пошти Црне Горе очекују уплату новца за те намјене из Министарства рада и социјалног старања, а како је саопштено,  обезбијеђен је довољан број поштара да се несметано обави дистрибуција новца на кућне адресе корисника.

-Уколико приликом првог покушаја исплате прималац не буде на адреси, поштар ће оставити извјештај о приспијећу, које садржи информације када, гдје и у којем року прималац може подићи новац. Новац је могуће подићи на шалтерима пошта до прве наредне суботе, саопштили су из Поште Црне Горе.

Ако до тада прималац не подигне новац, прве наредне суботе биће организован други покушај исплате дјечијих додатака.

-Дакле, уколико корисник није био на адреси радним данима и није подигао новац, исплата дјечијег додатка ће бити покушана поново прве наредне суботе на адреси становања. Уколико се ни након другог покушаја исплате прималац не нађе на адреси, биће му поново остављен  извјештај о приспијећу са свим потребним информацијама када, гдје и у којем року може подићи новац, наведно је у саопштењу Поште Црне Горе.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here