ЖОК Албатрос убједљив у Подгорици

Фото: ОК Албатрос/архива РТХН

На гостовању у 7. колу ЕПЦГ Супер Лиге Црне у Подгорици, ЖОК Албатрос из Херцег Новог дошао је  до шесте побједе, пошто је савладао екипу Мораче у три сета 25:21, 25:18, 25:14.

Најнезвјеснији дио утакмице је био први сет, али домаће играчице нису имале снаге да га заврше у своју корист. У наставку домининирале су дјевојке Бранке Обрадовић и меч рутински привеле крају.

Најефикаснија у екипи Албатроса била је капитен Анђела Кукобат са 17 освојених поена, слиједе је Милица Вулетић са 10, Олга Павлмашук, Марија Батинић и Ана Поповић по 8, Јелена Бијеловић 5 и Александра Шћекић 4 поена. Са друге стране мреже у домаћем тиму се истакла Лара Јововић са 13 поена.

Остали резултати 7. кола ЕПЦГ Супер лиге: Херцег Нови-Академија 3:0, Гимназијалац-Јединство 0:3, Лука Бар –Галеб 3:2  и Медитеран-Будућност волеј 1:3.

Пласман: Херцег Нови 21, Албатрос 18, Лука Баер 17, Галеб 16, Морача 10, Јединство 7, Будућност волеј 6, Академија 5,  Медитеран 4  и Гимназијалац  1 бод.

У 8. Колу, које је на програму 19. и 20. новембра играју: Албатрос-Будућност волеј, Јединство-Херцег Нови, Галеб-Гимназијалац, Академија-Медитеран  и Морача-Лука Бар.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here