Први пут пред подгоричком публиком „Сан о Боки“

Мјузикл „ Сан о Боки“ који од премијере одушевљава публику једнако у Херцег Новом, Тивту, Београду, Требињу, први пут пред подгоричку публику, у КИЦ-у , стиже 20. октобра у 20 сати.

Велики ансамбл од 25 глумаца, вокалних солиста, плесача, музичара на великој сцени КИЦ-а показаће сан двојице херцегновских ориђинала, добродушних, али људи на своју руку, оних који све знају, све коментаришу, а живе само по својој вољи (у улози ориђинала Дејан Ђоновић и Горан Славић).

Сан је смјештен у златне тридесете, у култни херцегновски хотел Бока, тада најбољи у Европи. Кроз хотел и сан промичу: један од најбољих херцегновских градоначелника Мирко Комненовић (Бобо Милановић), директор хотела (Милош Пејовић), стари капетан Мирослав Штумбергер, али и Иво Андрић, Милош Црњански, Војо Станић и Зуко Џумхур као дјечаци који већ тада знају да неће „продавати своје снове“…

Одабрани хитови некада популарне музике који се и данас радо слушају, оригинални сонгови, оперске арије мјузикл „Сан о Боки“ чине пуним радости, динамичним, разиграним комадом који је режирао Петар Пејаковић, према сценарију Пеђе Ристића.

Продукцију потписује херцегновска НВО Бруна, продуцент је Мирела Шћасни, кореограф Антонија Новоселац, костимограф Весна Вукићевић, а сценограф Војислав Војо Килибарда.

Мјзикл „Сан о Боки“ је од оних позоришних догађаја које публика радо погледа и више пута, јер носи дух и шарм једног времена које је прошло, а сјећању додаје тек зрно стварности у тренутку када се сан прекида. Али, и то уз поруку „боље вријеме ће доћи.“

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here