Jesen 2022: Servisne informacije

Umjereno do pretežno oblačno, poslijepodne ponegdje slaba kiša, uglavnom u zapadnim predjelima, koja će se krajem dana ili tokom noći postepeno proširiti na veći dio zemlje(osim na krajnji sjever i sjeveroistok). Vjetar umjeren do jak južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 12 do 24 stepena.

Aerodrom Tivat

Sa aerodroma Tivat danas 10 letova. Prvi let je u 8 sati ka Beogradu. Uslijediće ka Dizeldorfu, Parizu, Tel Avivu, Mančesteru, Istanbulu, Viljnusu i Londonu.

Autobuska stanica
Jutros su u naš grad stigli autobusi iz Leskovca, Beograda, Banja Luke i sa pala. Po redu vožnje krenuo je u 7 Ozlen ka Beogradu. naredni polazak je u 8: 35 ka Federalnom Sarajevu. Polasci ka Trebinju su u 9 i 11:10 sati.

Dom zdravlja Herceg Novi

U centralnoj zgradi Doma zdravlja izabrani doktor za odrasle – vikendom radi od 07:00 – 19:00 časova . Izabrani doktor za djecu – vikendom od 07:00 – 14:00 časova.

AMSCG

Saobraćaj je umjerenog intenziteta, obavlja se po pretežno suvim kolovozima i uz dobru vidljivost. Savjetuje se oprezna vožnja i poštovanje pravila saobraćaja. Dodatna opreznost je neophodna i na dionicama  koje prolaze duž klisura i usjeka kao i na putevima gdje se izvode radovi. Danas od 10.20 do 13.00 sati na magistralnom putu Budva-Petrovac (od kružnog toka na Zavali do kružnog toka na kraju Rafailovića) doći će do totalne obustave saobraćaja zbog održavanja triatlon trke .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here