ОДБОЈКА – ИСКУСТВО НА СТРАНИ ГОСТИЈУ

Прва утакмица полуфинала плеј офа Друге лиге за одбојкашице за попуну Прве лиге, одиграна је у недељу између екипа „Херцег Нови” и „Академија“ и завршена побједом Тивћанки 3:0,  25:11, 25:12, 25:17.

У овом сусрету искуство је било превага у корист дјевојака тренера Луке Богојевића. Реванш сусрет полуфинала квалификација за Прву лигу игра се у овог викенда у Подгорици.

За екипу „Херцег Нови“ у Другој лиги су играле: капитен Нина Малишић, Нина Петровић, Александра и Елена Сенић, Миа Паликућа, Ива Коњевић, Нађа Петровић, Ирина Вуксановић, Јована Радуловић, Анђела Николић, Јелена Капор, Елена Банићевић и Јелена Шуран. Због повреде на последњим утакмицама није играла Ања Бургијашев.Тренер екипе је Сања Јововић.

-Екипа „Академија“ је једна од најјачих екипа која заслужује наступ у Првој лиги и боља је од многих пволигаша. Моје играчице нису имале снаге ни могућности да се озбиљније супротставе ривалу. Након прошлогодишњег прекида првенства и одласка неколико играчица у „Гимназијалац“ из Котора, био је упитан и наставак нашег рада. Клуб је био пред гашењем, али смо се организовала и финансијски и играчи за одигравање друголигашке сезоне.Очекујем, у Подгорици у реваншу, бољу игру, али је екипа „Академија“ за класу боља од нас и унапријед јој честитам пласман у фуинале, а очекујем да ће у наредној сезони бити и у прволигашком каравану. На нама је да уиграмо ову младу екипу и чекамо неки повољнији тренутак за прволигашке амбиције, казала је тренер Сања Јововић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here