Нова одборница Праве Црне Горе у локалном парламенту Марина Вукаловић

Представници Праве Црне Горе Марини Вукаловић верификован је мандат одборнице у Скупштини општине Херцег Нови, саопштено је из ове политичке странке.

Она је на тој позицији замијенила Милана Зарића, предсједника одбора Праве Црне Горе у Херцег Новом, који је преузео вођење Друштва за изградњу водоводне и канализационе инфраструктуре у Општини Херцег Нови. 

Права Црна Гора ће наставити да подржава младе и образоване људе као што је Марина Вукаловић, који желе да остану у свом граду и допринесу знањем и вјештинама његовом развоју.

Марина Вукаловић је приликом избора за одборницу у Скупштини општине Херцег Нови изјавила да јој је велика част што ће представљати Праву Црну Гору у локалном парламенту. Испунила јој се жеља да остане у свом граду и допринесе његовом развоју.

Радиће на томе да Херцег Нови буде све више препознатљив као јединствено мјесто у Европи и цијелом свијету.

Истиче да млади немају велике могућности запослења у Црној Гори и да зато немају довољно простора да примијене своје знање, па зато нажалост одлазе.

Неопходно је да се Општина Херцег Нови више ангажује на стварању нових радних мјеста за младе у оквиру својих могућности и кроз сарадњу са државним органима.

Наставиће зато да се залаже да млади Новљани буду више укључени у доношење одлука од којих зависи њихова будућност и да добију прилику да знање, које су стекли у другој општини и другој држави примијене у Херцег Новом, како би ојачали економију, туризам,  инфраструктуру и слично. Херцег Нови треба да буде град који живи пуним плућима током цијеле године.

Права Црна Гора ће наставити да ради и доприноси изградњи правог Новог, са циљем да се стварају све бољи услови да свака грађанка и грађанин могу одлично живјети од свог рада у свом граду и тако имати слободу у својим рукама- наведено је у саопштењу ове политичке странке.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here