Санирана дионица цјевовода у Кумбору

Радници новског Водовода санирали су дионицу цјевовода уз магистралу у Кумбору. Санацијом квара ријешен је вишемјесечни проблем отицања воде из цјевовода, казао је за РТХН технички директор предузећа Водовод и канализација Горан Симовић:

– Квар је причињавао проблеме према мјештанима, којима се врши водоснабдијевање, али и учесницима у саобраћају, због учесталог изливања воде на магистралу. Да би што прије обавили санацију био је неопходан машински ископ. Отклоњено је оштећење је на три позиције, објаснио је Симовић.

Проблемима на магистралном цјевоводу на ривијери ће се позабавити детаљније након туристичке сезоне, како би обавили потпуну реконструкцију овога потеза:

– Потребно је обавити реконструкцију ради снабдијевања водом десетак кућа и приступићемо студиозније рјешавању овог проблема, оцијенио је Симовић.

Док се обављала санација квара саобраћај се одвијао једном коловозном траком. Радови су завршени и прије предвиђеног рока тако да је саобраћај овом дионицом магистрале у Кумбору убрзо нормализован.                             

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here