Љето 2022: Сервисне информације

Умјерено до потпуно облачно, током дана повремено киша или пљусак праћен грмљавином. Локално су могући израженији пљускови. Вјетар сјеверних смјерова, у појачању, умјерен до јак, на ударе и веома јак, крајем дана и током ноћи понегдје и олујне јачине. Највиша дневна температура ваздуха 14 до 29 степени. Температура мора 28 степени.

Струја

Нема најављених искључења за данас и у дане викенда.

Аутобуска станица

Стигли су аутобуси са Пала, Крагујевца, Бања Луке, Добоја, Ваљева, Новог Сада, а потом очекују аутобусе из Крушевца, Модриче, Куманова, Обреновца, Новог Сада, више њих из Београда и Јагодине… Мјеста углавном има, премда је гужва у доласцима више него у поласцима. Локални саобраћај одвија се по реду вожње.

Аеродроми Црне Горе

Ка Београду данас девет летова са тиватског аеродрома, али и ка Бања Луци, Тел Авиву, Ослу, Талину, Истанбулу, Љубљани, Краљеву, Кишињеву, Копенхагену, Дубаиу… Са подгоричког аеродрома јутрос су реализовани летови ка Тел Авиву, Београду, Бечу, а за сада је најављен полазак Аир Монтенегра ка Паризу и умјесто у 10:30 полетјеће у 12:10.

АМСЦГ

Коловози су мокри и клизави, фреквенција саобраћаја је умјерена до појачана.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 13 саобраћајних незгода у којима су двије особе задобиле теже, а три лакше повреде.

Опрез је данас још више потребан него претходних дана, возите полако, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here