Одржана модна ревија Ане Ковачевић – Шквер у бојама Африке

Mодна ревија „Вече новских дама“ приређена је синоћ на Шкверу. Креаторка и власница Модног студија Анекс представила је селекцију својих модела, које су носиле наше суграђанке. Домаћин вечери био је ресторан Адмирал, а све је одржано под будним оком умјетничког фотографа, Аниног дугогодишњег сарадника, Дејан Стојановић.

У синоћњим креацијама уживала је бројна публика, а како су истакли, оваквих дешавања недостаје нашем граду. Задовољство није крила ни модна дизајнерка Ана Ковачевић која је истакла да јој је жеља била да управо жене Херцег Новог носе њене креације, а не професионални модели. Прву у низу планираних ревија приредила је у ресторану Адмирал јер је то, како истиче, било мјесто гдје је направила прве кораке као модел још у тинејџерским данима.

Ана Ковачевић је препознатљива по уникатним одјевним комбинацијама у интензивним бојама Африке, које су погодне и за дневни и вечерњи аутфит дама. Анекс модни студио од 2004. године специфичне боје Африке, са ручно израђеним креацијама од природних материјала,  представља своје моделе и широм свијета.

  • Уз модну ревију изабрана је дама вечери из публике. Титула је припала Новљанки Комси Пријић Голд, која је добила поклон ваучер за куповину у студију Анекс. Публика је гласовима одабрала креацију коју жели видјети на аукцији, а потом је одржана лицитација.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here