ZIMA 2021: SERVISNE INFORMACIJE

Do kraja dana pretežno sunčano. Na sjeveru ujutru po kotlinama moguća je kratkotrajna magla. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha do 20 stepeni.

STRUJA

Iz Cedisa za danas nisu najavili isključenja na području opštine Herceg Novi.

KOMUNALNO STAMBENO

Zaposleni u Sektoru za održavanje javne rasvjete, Komunalno Stambenog doo, završili su montažu tri led reflektora u starom gradu. Dva su postavljena na Belavisti kod crkve Sv. Arhangela Mihaila, a jedan kod crkve Sv. Jeronima.

Popravljena je i led lampa u Igalu u Dubrovačkoj i Ribarskoj ulici kao i dupla lampa ispred hotela Lajthaus. Otklonjen je kvar na Modroj ploči, na vazdušnoj liniji, saopšteno je iz Komunalno stambenog preduzeća.

AUTOBUSKA STANICA

Autobuski saobraćaj odvija se po redu uvožnje. Stigao je Banbus iz Beograda, u nastavku prijepodneva očekuju se Royal Travel iz Niša, Božur iz Subotice i Lasta iz Beograda.

Redom vožnje predviđeni su polasci, Ozlema koji je ka Beogradu krenuo u 7, Lalatović ka Sarajevu polazi u 8:35, Banbus ka Beogradu u 16. Royal će ka Nišu u 17, Božur ka Subotici u 17:40 i Lasta za Beograd u 21 sat.

Mjesta ima u svim pravcima.

AERODROMI CRNE GORE

Sa tivatskog aerodroma planiran je let za Beograd u 8:20. Sa podgoričkog aerodroma planirana su četiri leta, dva ka Beogradu, te po jedan ka Istanbulu i Beču.

ŽELJEZNIČKA STANICA

Međunarodni vozovi saobraćaju po uobičajenom redu, pa je polazak iz Bara ka Beogradu u 19, dok je povratak planiran u 21:10.

AMSCG

Vozače ovog jutra očekuju povoljni uslovi za voznju. U višim planinskim predjelima mjestimično su mogući nailasci na poledicu. Savjetuje se oprezna vožnja prilagođena trenutnom stanju na putu, naročito na putevima koji vode duž klisura i usjeka zbog pojave sitnijih odrona.

Zbog klizišta na putnom pravcu Šćepan Polje-Foča zabranjuje se saobraćanje kamionima, kamionima sa prikolicom i šleperima. Otežano saobraćaju samo putnička vozila.

Ulazak i izlazak iz Crne Gore preko graničnih prelaza obavlja se svakodnevno tokom 24 sata, osim preko graničnih prelaza Vuča na putnom pravcu Rožaje –Tutin  i graničnog prelaza Metaljka na putnom pravcu Pljevlja –Čajniče koji se obavlja u periodu od 07.00 do 19.00 časova.

Intenzitet saobraćaja je umjeren.

Vozite pažljivo!

Srećan put!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here