Туристичка понуда града након Златибора, представљена у Краљеву

Туристичка организација Херцег Нови учесник је Road show кампањe у градовима Србије. Данас понуду представљају у Краљеву, а јуче су посјетили Златибор.

Представници Херцег Новог су посјетиоце упознали су са бројним садржајима и понудом смештаја, а након Краљева обићи ће и остале градове у Србији, најавио је в.д. директор ТО Ђорђе Станојловић.

-На централном градском тргу у Краљеву у току је промоција туристичка понуда свих приморских градова укључујући и Националну туристичку организацију. Организован је наступ ди џеја Нигора, који ће нас пратити у Крагујевцу и Нишу наредних дана.


Станојловић је најавио и да ће од средине јуна кренути и нова авионска линија која ће повезивати Тиват и Краљево, а фокусу представљања је и планински туризам.

-Линија ће почети 14. јуна и то ће умногоме повећати број долазака туриста из читаве ове регије. Још један наш фокус је на експанзији планинског туризма и нових садржаја које нуди Орјен и наша залеђа. У сарадњи са Агецијом за развој и заштиту Орјена интензивно промовишемо нове садржаје. Становништво ове регије је љубитељ такве врсте туризма и сигурни смо да ће бирати Херцег Нови у предсезони и сезони, казао је Станојловић.

У оквиру промоције у Краљеву организован је и пријем код градоначелника, а присуствовали су представници и директори туристичких организација Будве, Котора, Тивта и Херцег Новог и потпредсједник Тивта Владимир Арсић.

-На састанку смо дошли до низа нових закључака и акција које ће побољшати и интензивирати сарадњу Краљева и читаве ове регије са црногорским приморјем , па тако и са Херцег Новим, казао је Станојловић

Централни догађај у оквиру кампање биће одржан одржан у Београду од 27. до 29. маја.

-На београдској променади представићмо нови фестивал Наше море, наше скале“ , али и гастро и туристичку понуду.

Након Краљева, туристичка понуда града биће представљена сутра у Крагујевцу и у сриједу у Нишу.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here