„Херцег Нови“ без изгубљеног сета до Прве лиге

ОК Херцег Нови нови члан Прве лиге Црне Горе

Одбојкашице „Херцег Новог“ нови су чланови Прве лиге Црне Горе. Оне су данас, у Спортском центру у Игалу, у другој финалној утакмици Првенства Друге лиге, побиједиле Горштак из Колашина 3:0 (25:10, 25:8, 25:12).

Као и током цијеле сезоне, дјевојке Сање Јововић су и вечерас играле веома добро и у реванш сусрету финала плеј офа Друге Лиге против екипе “Горштака” из Колашина постигле другу побједу без изгубљеног сета. Тачније била је то игра за онолико времена колико је расположеном и моћном домаћину требало да постигну још један максималан резултат.

Гошће су се бориле колико су могле али им домаће одбојкашице нису дозволиле већу доминацију

Сребрне медаље је додијелио Предраг Ђоновић, члан Скупштине ОСЦГ и помоћни тренер женске сениорске одбојкашке репрезентације, а златне делегат утакмице и врховни судија у ОСЦГ Саша Ивановић. Пехар капитену “Херцег Новог” уручио је секретар ОСЦГ Иван Бошковић.

– Мислим да је утакмица била на високом нивоу и да смо на крају заслужено побједиле и повратиле прволигашки статус. На почетку сезоне ствари смо поставили на своје мјесто. Знатно смо појачали екипу и током цијеле сезоне показали квалитет и побједнички карактер, а сада са својим навијачима залужено славимо тријумф и повратак у Прву лигу. Хвала свима, посебно спозорима, који су нам омогућили да формирамо моћну екипу која ће имати шта да каже и у прволигашком друштву, нагласила је после утакмице тренер “Херцег Новог” Сања Јововић.

ОК Херцег Нови

Прво мјесто и прволигашки статус за “Херцег Нови” су избориле:

Нина Петровић, Јелена Капор, Полина Лиутикова, Мерве Коркмаз, Ана Гаврановић, Бојана Милићевић, Марина Јовановић, Ивана Драговић, Пајпер Матсумото, Лефорге Лисете, Анастасиа Бекхтерова, Ива Коњевић, Анђела Николић, Николина Малишић, Александра и Елена Сенић.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here