ТЕНИСКИ ТУРНИР ВЕТЕРАНА УВЕРТИРА ЗА ВЕЛИКИ ТУРНИР У АВГУСТУ

Прво мјесто у мушком дублу петог Међународног тениског турнира за ветеране „Златна Мимоза 2022”, освојили су Александар Вујиновић из Београда и Горан Јанићијевић из Младеновца, док су међу дамама најбоље биле Дубровчанке Анита Призмић и Жељана Беусан. У микс дублу, прво мјесто су освојили Анита Призмић и Синиша Јовановић из Сарајева.

Друго мјесто у мушком дублу освојили су Драган Драгићевић и Саша Марић, обојица из Добоја, у женском дублу на другој позицији су Дубровчанке Јадранка Катушић Башић и Дијана Стојановић, док су у микс дублу на другом мјесту Жељана Беусан и Синиша Пејић из Модриче.

У мушкој II категорији, требињски двојац Миљан Вукоје и Жарко Милидраговић је освојио прво мјесто побједивши 9:5 Которане Драгана Парапида и Николу Беговића.

Турнир који је организовао ТК „Херцег Нови“, био је позивног карактера са 50 учесника из 17 градова земаља региона. Учествовало је и седам такмичара из Херцег Новог.

-Одржали смо традицију организовања турнира и задовољни смо. Ово је регионални турнир и један од најбољих који се одржавају на територији бивше Југославије и то нам представља сатисфакцију за све што радимо. Наш главни турнир је у августу и имаћемо до 200 учесника, казао је Илија Пеулић из ТК „Херцег Нови“.

Хрвоје Ујаковић из ТК „Спинут“ Сплит први пут је учествовао на турниру прије три године.

– И тада смо доживјели лијепе тренутке и освојили турнир у конкуренцији парова. Организација је на високом нивоу, а доказ томе је да долазимо поново. Овдје имамо микс квалитетног професионалног приступа са супер организацијом која привлачи, казао је Ујаковић.

Младен Церовина из ТК „Ступ“ из Сарајева истиче да долази већ неколико година и да је турнир организован на врхунском нивоу.

-Сви турнири оваквог карактера одржавају се по устаљеној пракси. И овај спада у један од љепших. Током короне нисмо имали дружења, па смо се тога и пожељели. Ми смо учесници турнира „Мимозе“ и главног у августу и баш смо задовољни, казао је Церовина.

Чланови ТК „Добој“ први пут су учествовали на турниру, а по ријечима Вање Симић, презадовољни су организацијом.

-На турниру су из нашег клуба учестовали три жене и два момка. Презадовољни смо, упознали смо нове људе, проширили пријатељство што је и циљ овог дружења, казала је Симић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here