ДОНАЦИЈА МЈЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ ЂЕНОВИЋ

 Мјесна заједница Ђеновић је обезбиједила средства за постављање рампе на уласку у школско двориште, на захтјев Основне школе  „Орјенски батаљон“ ПУ Баошић-Ђеновић.   

-Разлог постављања рампе је подизање нивоа безбједности ученика док бораве у школи. Вриједност ове донације износи око 1 370 еура. Како двориште није ограђено, чести су проблеми са несавјесним возачима, који возилима долазе до самог уласка у школу. Такође, паркирају на мјесту које је предвиђено за игру и слободне активности дјеце. Уз помоћ грађана чија дјеца похађају школу, треба да уђу пројекат  санације ограде школе, уз сарадњу са Портоновим и другим субјектима на овом подручју. Са ОШ Орјенски батаљон настојаће да изнађу могућност постављања видео надзора за школу, навео је предсједник Мјесне заједнице Ђеновић Милош Бојанић.   

 Он подсјећа да је  Мјесна заједница у школу улагала  и до сада, што  је приоритет. Учествовали су у пројектима санације фасаде, уређењу спољашности и  унутрашњости зграде ,постављању  клима уређаја,  као и набавци опреме – лаптопова за електронску наставу, телевизије  за двије учионице  и  других потреба Подручне установе ОШ Баошић – Ђеновић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here