ЗИМА 2022: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Промјенљиво облачно са сунчаним интервалима, а слаба киша се очекује понегдје на југу. Вјетар слаб до умјерен и промјенљив, крајем дана сјевероисточни, у појачању. Највиша дневна температура ваздуха од 0 до 14 степени.

ЦЕДИС

За данас нема најављених искључења на подручју општине Херцег Нови.

ИЗМЈЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА

Ради несметаног и безбједног извођења радова на регулисању бујичног потока Немила, на локалном путу у улици Браће Гракалића, на потезу од скретања за улицу Браће Педишића до кружног тока, у дужини од око 25 метара, саобраћај ће се до краја марта одвијати једном траком наизмјенично.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње. До 7:30 су стигли Банбус из Београда, Озлем из Лесковца и Виена из Модриче. У наставку пријеподнева очекују Јадран експрес и Ласту из Београда, Блу лајн из Новог Сада и Божур из Суботице. Редом вожње Озлем је ка главном граду Србије кренуо у 7:00, Лалатовић ка Сарајеву полази у 8:35, Јадран експрес ка Дубровнику у 11:10 сати.

Мјеста има довољно, а за више информација доступан је број телефона – 031/321-225.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома данас су планирана три лета ка Београду, у 8:40, 14:00 и 15:20 сати. Са подгоричког је реализован лет ка Београду у 7:30 часова, слиједе још три ка главном граду Србије, два ка Истанбулу и по један ка Љубљани, Бечу, Бриселу и Дортмунду.

АМСЦГ

У вишим планинским предјелима су због поледице или расквашеног снијега коловози претежно мокри и клизави. У осталим предјелима се саобраћа углавном несметано. Возачима се савјетује вожња прилагођена временским и саобраћајним условима.  

За вријеме снијежних падавина забрањен је саобраћај за камионе са приколицом и шлепере на дионицама преко планинских превоја, у складу са постављеном саобраћајном сигнализацијом. Према граничном прелазу Кула забрањен је саобраћај за камионе са приколицом и шлепере.

Интензитет саобраћаја је умјерен.

Информативни центар заједно са службом помоћи на путу, на услузи је грађанима непрекидно 24 сата. Информације се могу добити путем телефона 19807.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here