ДЕЈАН ПЕТРОВИЋ БИГ БАНД ВАС ПОЗИВА НА ПРАЗНИК МИМОЗЕ

Празник мимозе у Херцег Новом свечано ће бити затворен у суботу 5. марта, традиционалним спаљивањем Крневола, великом Међународном карневалском поворком и концертом Дејан Петровић Биг Бенда.

-Драги пријатељи, 5. март, Херцег Нови, Портонови, Дани мимозе, Дејан Петровић, Биг Бенд и ви! Једва чекам да се дружимо, поручује Дејан Петровић.

Концерту Дејан Петровић Биг Бенда који ће бити одржан на Портонови Марина трг, претходиће карневалска поворка и наступ карневалских група.

Велика међународна карневалска поворка ће у 19:00 часова кренути од ресторана „Папагај“ у Ђеновићима и у 20:00 часова стићи у ризорт Портонови.

Дефиле ће предводити тромбоњери, мажоретке, Градска музика Херцег Нови и Мјесна музика Ђеновић, а најављено је учешће више од 300 карневалиста из 12 карневалских група региона и представника Федерације европских карневалских градова, чији је Херцег Нови члан.

Традиционално спаљивање Крневола на Шкверу биће уприличено истог дана. Карневалска поворка ће кренути са Трга Николе Ђурковића у 11:00 часова, продефиловати кроз град, а у подне ће у градској луци бити одржано суђење кривцу за све невоље Новљана у протеклој години.

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here