ПОМОЗИТЕ МАЛОЈ ЕМИ, ПОСЈЕТИТЕ ХУМАНИТАРНИ БАЗАР

Хуманитарни Базар рукотворина, који поводом Дана жена приређује Организација жена Херцег Нови, биће уприличен на малој тераси Градске кафане, у суботу 5. марта од 10 до 15 сати. Прикупљена средства биће уплаћена за лијечење мале Еме Хамидовић из Херцег Новог.

Како информише чланица ове организације Мирјана Суџум, биће постављена кутија за прикупљање новца, за Емину помоћ ићи ће и котизације од столова, али и дио зараде од продаје изложених производа.

– За лијечење дјеце увијек смо ту. Иначе, сви наши базари су хуманитарног карактера и углавном сакпљамо помоћ за дјецу са посебним потребама, Дјечији дом „Младост“, Нову шансу. Овога пута одлучили смо да то буде за лијећење мале Еме – казала је она.

На базару производе ће понудити десетак излагача, а ријеч је о ручно израђеним торбама плетеним од памучних трака и тексас платна, сликама од каменчића, накиту, као и о разним делицијама од сувог воћа.

Из Организације жена Херцег Новог позивају све Новљане и људе добре воље да одвоје мало времена и новца, посјете базар и помогну у лијечењу четворогодишње Еме Хамидовић, којој је крајем прошле године дијагностикована леукемија.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here