ОНЛАЈН РАДИОНИЦА “ДИГИТАЛНИ МЕДИЈИ И МЛАДИ” 23. И 24. ФЕБРУАРА

Секретаријат за културу и образовање Општине Хецег Нови позива студенте и средњошколце да присуствују онлине радионици „Дигитални медији и млади“, у оквиру  Локалног акционог плана за младе Општине Херцег Нови. Радионица је дио пројекта Европска омладинска картица (EYCA).

Како је саопштено из локалне управе, радионицу ће држати маркетинг менаџер компаније Амплитудо, Стефан Алексић, у уторак и сриједу, 23. и 24. фебруара, у 18 часова.

Едукативна радионица, у складу са епидеимиолошким приликама, биће реализована путем ZOOM платформе, а неопходно је пријавити се путем линка: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc8qpeKZbTK2anwMz9XnuaufANB8IFNbdN0DrUhkD_Z1BVCfA/viewform.

 Сви млади заинтересовани за радионицу могу се пријавити на мејл kultura.lazarevic@hercegnovi.me , а потребно је доставити податке – име, презиме и број телефона, најкасније до наредног уторка. Сви учесници који буду пратили догађај добиће потврду о учешћу.

Пројекат “Европска омладинска картица” реализује се у партнерству невладине организације Центар за омладинску едукацију и Управе за спорт и младе Црне Горе, а уз подршку и активно учешће Општине Херцег Нови која је обезбиједила набавку бесплатних EYCA картица за младе на територији општине. Картице су доступне за преузимање сваког радног дана просторијама Секретаријата за културу и образовање.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here