ЗИМА 2021: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Дјелимично сунчано, повремено уз умјерену и повећану високу облачност. На сјеверу ујутру по котлинама могућа магла. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 5 до 15 степени.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње, стигли су Озлем из Лесковца и Банбус из Београда, а у наставку очекују Ројал из Ниша у 8:30, Божур из Суботице у 10:00 и Ласту из Београда у 11:30. Из нашег града је кренуо Озлем ка Београду у 7:00 сати, а у 8:35 ће Лалатовиж ка федералном Сарајеву. Мјеста има у свим правцима.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Лет из Тивта ка Београду планиран је у 10:25. Са подгоричког аеродрома биће реализована три лета ка Београду и по један ка Дортмунду, Мемингену и Истанбулу.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА БАР

Брзи воз из Бара ка Београду полази у 19:00 сати, док је повратак планиран у 21:10. Локални путнички жељезнички превоз обустављен је током викенда, од петка у 21:00 час до понедељка до 5:00 часова.

АМСЦГ

На путевима у земљи саобраћај се обавља по претежно сувим коловозима и уз мјестимично смањену видљивост. Услијед ниских температура у сјеверним и централним предјелима упозоравамо на могућу поледицу. Могући су наиласци на ситније одроне а неопходна је пажљивија вожња прилагођена тренутном стању на путу.

На путном правцу Шавник-Жабљак саобраћају путника и комби возила. Интензитет саобраћаја је умјерен.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here