УЈР: ТЕНДЕР ЗА РЕВИЗИЈУ ПРОЈЕКТА ПАНОРАМСКЕ ГОНДОЛЕ ИГАЛО-ИЛИНИЦА

У организацији Управе јавних радова Црне Горе отворен је поступак јавне набавке за ревизију Главног пројекта изградње панорамске гондоле Игало-Илиница у општини Херцег Нови, процијењене вриједности око шест милиона еура.  

У поступку јавне набавке могу да учествују само привредни субјекти који испуњавају услове за учешће у поступку  који су наведени у  јавном позиву и на сајту  www.ujr.gov.me .

 Под истим или сличним пословима из области предмета јавне набавке, подразумјевају се услуге ревизије Главног пројекта изградње и/или реконструкције објеката инвестиционе вриједности 6.000.000 еура и више.  

 Рок важења понуде је 120 дана од дана отварања понуда.

Процијењена вриједност набавке износи 50.000 еура.

Први извјештај ревизије главног пројекта учесник би требало доставити у року од 30 дана од дана доставе Главног пројекта од стране Пројектанта, а коначни извјештај у року од три мјесеца након доставе Главног пројекта од стране Пројектанта.  Рок плаћања је 30 дана од доставе коначног извјештаја о ревизији Главног пројекта. 

Услов за плаћање је завршена примопредаја овјерене ревидоване техничке документације и достављен позитивни Извјештај о извршеној ревизији главног пројекта. Услови плаћања Изабрани понуђач, односно, Ревидент је дужан да, прије потписивања уговора, достави доказ о осигурању за штету од одговарајућег професионалног ризика, на износ од 200.000 еура, предметну јавну набавку, у складу са Уредбом о минималној суми осигурања од професионалне одговорности у области изградње објеката. У полиси мора бити тачно наведен предмет јавне набавке за коју се издаје, а то је тендерска документација број: 01-6/22 од 08.02.2022.године, за вршење ревизије Главног пројекта изградње панорамске гондоле Игало-Илиница, Општина Херцег Нови, са роком важења од дана почетка извршења уговора до добијања позитивног мишљења на Главни пројекат.  

Привредни субјекат треба да је уписан у Централни регистар привредних субјеката или други одговарајући регистар у држави у којој има сједиште. Испуњеност услова за обављање дјелатности доказује се достављањем доказа о регистрацији у Централном регистару привредних субјеката или другом одговарајућем регистару са подацима о овлашћеном лицу привредног субјекта.  

Битне карактеристике предмета јавне набавке ревизије Главног пројекта изградње панорамске гондоле Игало-Илиница, Општина Херцег Нови – дефинисане су Урбанистичко-техничким условима и Пројектним задатком.  

фото насловна:илустрација       

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here