ЗИМА 2022: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Претежно облачно, повремено са кишом, а на сјеверу са кишом и снијегом. У другом дијелу дана више падавина, локално могући пљускови и грмљавина, а у сјеверним предјелима се очекује умјерен до јак снијег. У вечерњим сатима падавине ће знатно ослабити и у већем дијелу земље престати. Вјетар мјестимично умјерен до појачан јужни и југозападни, послијеподне или крајем дана појачан и јак, понегдје на ударе и веома јак сјеверни. Највиша дневна температура ваздуха од 3 до 13 степени.

НЕСТАНАК ВОДЕ
Због радова на санацији квара на водоводној мрежи ДН 350, потрошачима са подручја насеља Жвиње и из дијела Улице Војводе Луке Вукаловића, око Карауле, биће прекинуто водоснабдијевање од поноћи до 15:00 сати.

АУТО МОТО САВЕЗ
Саобраћај се одвија по претежно мокрим коловозима и уз мјестимично смањену видљивост. На путевима у вишим планинским предјелима мјестимично има и поледице, а на дионицама које пролазе кроз усјеке могући су ситнији одрони. Савјетује се опрезна вожња, прилагођена временским и саобраћајним условима, нарочито на дионицама гдје се изводе радови, због измијењеног режима вожње. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодиле су се четири саобраћајне незгоде у којима је једна особа задобила лаке повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ
Из Подгорице је данас планирано девет летова, а четири су за Београд. Јутарњи „Аir Montenegro“ био је у 7:30, следећи је у 13:35, а компаније „Аir Serbia“ су у 8:30 и у 15:15. Два лета су за Истанбул, а остали су за Љубљану, Беч и Брисел. Са тиватског аеродрома данас три лета за Београд: „Аir Serbia“ у 8:00 и у 15:20, а „Аir Montenegro“ у 16:30.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ
Брзи воз из Београда тигао је на Жељезничкој станици у Бару око 7:45, са 20-ак минута заостатка за редом вожње. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:00 сати, а назад у 20:20. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ
Јутрос су у наш град први стигли „Божур“ из Београда и са Пала, као и „Vienna tour“ из Модриче. „Оzlem tours“је кренуо у 7:00 сати за Београд, а „Јадран експрес“ ће у 11:10 за Дубровник. Следеће очекују „Ленс“ из Новог Сада, „Royal travel“ из Ниша и Београда, па „Blue line“ и „Јадран експрес“ из Суботице.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here