ВПСЦГ ОСУЂУЈЕ ПОНАШАЊЕ НАВИЈАЧА ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ

Ватерполо и пливачки савез Црне Горе оштро осуђује скандалозно понашање навијача Црвене звезде и вријеђање тренера Мирка Вичевића.

Апелују на Ватерполо савез Србије и клуб Црвену звезду да се ограде од оваквог навијања и оштро осуде скандалозне натписе и повике са трибина.

– Вријеђањима на националној и вјерској основи, мржњи и подјелама, нема мјеста на спортским борилиштима, а понашање и скандирање навијача Црвене звезде је тужно и скандалозно у 21. вијеку. Најоштрије осуђујемо овакав непримјерен напад на нашег тренера и човјека који је Југославији донио толико медаља и радости са највећих такмичења. Апелујемо на Ватерполо савез Србије и клуб Црвену звезду да се ограде од оваквог навијања и оштро осуде скандалозне натписе и повике са трибина и ураде све да се овакве ствари више не понављају. ВПСЦГ даје пуну подршку нашем тренеру, који ће, на овај бескрупулозан чин, узвратити одличним спортским резултатима, наведено је у саопштењу Ватерполо савеза.

Подсјећамо, навијачи су тренера Мирка Вичевића, који је прије пар седмица потписао уговор са Црвеном звездом до краја сезоне, вријеђали на националној основи јер је предсједник Хрватског грађанског друштва Црне Горе у Котору, а на трибинама су развили транспарент на којем је писало „Шиптар, Хрват, балија, нису моја братија“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here