У ДВОРАНИ „ПАРК“ – “ПОНОВО РАДИ БИОСКОП”

Љубитељи „седме умјетности“ ће у Дворани “Парк” од данас (недеља, 30. јануар) до 5. фебруара, имати прилику да погледају седам најновијих филмских остварења, у оквиру програма “Поново ради биоскоп”.

Херцег Нови је један од 16 градова обухваћених овим пројектом, чији је циљ ревитализација приказивачке активности и развијање културе гледања филмова. Филмски центар Црне Горе је “Херцег фесту” уступио мобилни биоскоп који ће омогућити публици да током шест дана у два термина ужива у филмовима; “Енканто”, “The King`s man – Početak”, “Француска депеша”, “Златни дечко”, “Спенсер”, “Чаролија мјесеца” и “Алеја ноћних мора”.

Вечерас у 18:00 сати је на програму Дизнијев анимирани филм “Енканто – Магични свијет” о необичној породици Мадригали, која живи скривена у магичној куц́и у планинама Колумбије, у дивном и шармантном мјесту званом Енканто. Слиједи од 20:30 авантуристичко-акциона комедија “The King`s man – Početak” о групи криминалаца и тирана који планирају рат у циљу уништења милиона људи, у којој играју Рејф Фајнс, Џема Артентон, Метју Гуд, као и наша Бранка Катић .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here