ПЕТИЦИЈА ЗА СПАС БОЛНИЦЕ БИЋЕ ПРЕДАТА СКУПШТИНИ ХЕРЦЕГ НОВИ

Група грађана која је организовала потписивање петиције за спас болнице Мељине доставиће сутра скупштинској служби прикупљене потписе.

Према ријечима Мире Барбарез уз потписивање петиције у штампаном формату била је покренута и он лајн и задовољни су одзивом:

-Спонтано смо почели петицију прије седам дана у писаној форми. Тренутно имамо око 750 потписа, а он лајн петицију потписало је око 4500 грађана. Потписивање ће бити данас завршено јер сутра је сједница скупштине и доставићемо им потписе. Задовољни смо, а уколико буде требало ми ћемо скупити и већи број потписа.

Јелена Самарџић Комненић која је покренула он лајн петицију задовољна је одзивом.

-Херцег Нови без ове болнице не може да живи. Ја сам се недавно породила у тој болници и имала сам одличну његу. Не могу ни да замислим да град остане без болнице. Хвала грађанима на великом одзиву.Самарџић Комненић је покренула и акцију прикупљања новчаних средстава за куповину једнократног медицинског материјала за болницу. Кутије су постављене испред Домa здравља и на портирници болнице Мељине.

-Уз кутије, писала сам и људима у иностранству. Надам се да ће и ова акција бити успјешна и да ћемо овај проблем ријешити у најкраћем могућем року, казала је Самарџић Комненић.

Организатори поручују да избора немамо и да нам болница треба и надају се позитивном исходу.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here