ДО 1. МАЈА КОНКУРС ЗА ФЕСТИВАЛ “НАШЕ МОРЕ, НАШЕ СКАЛЕ”

Адриа Јадран медијска група, под покровитељством Телекома Србије, у јуну на херцегновској Канли кули организује нови музички фестивал “Наше море, наше скале”, чији је партнер Општина Херцег Нови.

Организатор фестивала, расписао је конкурс за избор композиција са којима ће се представити аутори и извођачи:

-Максимално трајање композиција, које не смију бити раније извођене нити објављене, је до 3.30 минута, а крајњи рок за пријављивање је 1. мај 2022. године. Селекциона комисија фестивала ће најкасније до 10. маја информисати све подносиоце пријава да ли је њихова композиција прихваћена, а они су дужни да аранжиране композиције организатору пошаљу до 10. јуна 2022. године.
Пост продукцију свих примљених композиција (снимање наступа и припрему материјала за каснија емитовања, или коришћење у било које договорене сврхе) реализује организатор фестивала који подносиоцима пријава одабраних композиција гарантује учешће у једној од вечери фестивала, директан тв и радио пренос и представљање на пресу фестивала.

Слањем композиција на конкурс, аутори и извођачи, на организаторе фестивала “Наше море – наше скале“, преносе право да све композиције, без додатних сагласности, могу уступати трећим лицима на коришћење, евентуално штампање на носачима звука и слике, или било ког типа даље дистрибуције. За најбоље композиције организатор ће обезбиједити вриједне награде и фестивалска признања, прецизирано је конкурсом.
Право учешћа на конкурсу имају заинтересовани из цијелог свијета, који треба да пошаљу композиције на e-mail адресу: konkurs@nasemore.me у mp3 формату у демо верзији, као и да приложе биографију и двије фотографије извођача, име аутора композиције и контакт телефоне.

Подсјећамо, на конференцији за медије одржаној крајем новембра у кући Ива Андрића представљен је умјетнички одбор фестивала који чине Данијел Алибабић, Елена Ристеска и Ђорђе Давид, а предсједник СО Херцег Нови Иван Отовић је поручио да ће фестивал “Наше море, наше скале” правазићи локалне и регионалне оквире.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here