КОНКУРС ЗА СТУДЕНАТЕ МАГИСТАРСКИХ СТУДИЈА УЦГ ЗА УЧЕШЋЕ НА ЗИМСКОЈ ШКОЛИ У ИТАЛИЈИ

Министарство економског развоја објавило је конкурс за учешће студената магистарских студија универзитета у Црној Гори на Зимској школи “Изазов еколошке одрживости за морска приобална подручја” која ће бити одржана на Универзитету Молизе у Термолију (Италија) од 16. до 18. фебруара 2022. године.

Зимска школа о плавом расту: „Изазов еколошке одрживости морских обалних подручја“ је активност у оквиру пројекта „SMART ADRIA Blue Growth“, који се финансира у оквиру ЕУ Програма прекограничне сарадње Италија-Албанија-Црна Гора.

Министарство економског развоја, као водећи партнер на пројекту SMART ADRIA омогућиће учешће на Зимској школи за три студента магистарских студија на универзитетима у Црној Гори, за које ће бити покривени трошкови учешћа на семинарима, путни трошкови, као и трошкови боравка у Италији за вријеме одржавања Зимске школе.

За сва питања о конкурсу контакт особа је Росанда Јоцовић, самостална савјетница у Одјељењу за европске интеграције, програмирање и имплементацију ЕУ фондова. Рок за подношење електронских пријава је понедељак, 17. јануар 2022. године до 14:00 сати, путем е-маил адресе rosanda.jocovic@mek.gov.me, а о условима и процедури пријављивања, као и критеријумима оцјењивања заинтересовани се могу детаљније информисати путем сајта Министарства економског развоја.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here