ПАКЕТИЋИ МАЛИШАНИMA ДЈЕЧИЈЕГ ДОМА „МЛАДОСТ“ БИЈЕЛА

Штићеницима Дјечијег дома “Младост”  уручени су новогодишњи пакетићи, донација поликлинике Хипократ, кроз хуманитарну акцију, коју је организовала ова  установа са партнерима.

– Ово је само једна у низу акција друштвено одговорног ангажмана поликлиника Хипократ, а овог пута организована је у сарадњи са партнерима: веледгрогеријама Нет фарм ( Net Pharm), фармацеутска компанија Фарманова, бутик Супер стајл (Super style), веледрогерија Медитас и  Протеин си, истакао је технички директор поликлинике Хипократ Никола Пешић.

Приликом уручивања донације он је истакао сарадњу и партерство са државним и приватним субјектима, којима подстичу развој идеја, културе и афирмације јавног здравља и општег добра.

– Хипократ се опредијелио да оваквном хуманитарном акцијом охрабри и допринесе безбрижном одрастању дјеце без родитељског старања и дјеце чији је развој ометен породичним приликама. Цијенећи да је брига о најмлађима кључна за општи напредак друштва, Хипократ и овом акцијом наставља мисију хуманости и стицања повјерења наших грађана, не само кроз пружање здравствених услуга брзе и ефикасне дијагностике и лијечења, већ и одговорним односом према друштвеној заједници. У сусрет празницима жељели смо пружити руку пријатељства и саосјећајности за оне који немају ту срећу да предстојеће дане  проведу у топлини властитог дома са својом породицом и дати мали допринос како би се и дјеци у Бијелој омогућило да осјете празнични дух и расположење.  Надамо се да ћемо овом донацијом помоћи управи Дома да дјеци дочарају сву топлину доживљаја новогодишњих и божићних празника, те да их весело прославе у окружењу своје велике породице,  закључио је Пешић.

Марела Савић из Дома у Бијелој, захвалила се на хуманости и истакла да ова и бројне друге донације, које свакодневно пристижу потврђују да у друштву постоји емпатија и саосјећајност према судбини штићеника који су најосјетљивији и најрањивији дио друштва. Савић је навела да је жеља управе и радника дома да дјеца воде што је могуће нормалнији живот због чега су донације грађана, организација и компанија од посебног значаја.

-Малишани се обрадују свакој пажњи, а новогодишњи пакетићи употпунили су празничну чаролију нашим штићеницима и унијели радост у нашу установу, због чега смо веома захвални, изјавила је Савић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here