БОКЕЉИ НА НОВОГОДИШЊЕМ КОШАРКАШКОМ ДРУЖЕЊУ У ПОДГОРИЦИ

Манифестација All Star, коју организује Кошаркашки савез Црне Горе, окупиће у наредна два дана најталентованије играче свих селекција у женској и мушкој кошарци, у Подгорици.

Из ЖКК Приморје на овој ревији кошарке сутра играју: Клаудија Баћовић, Анђела Кривокапић (сениорке), Ивана Јечменић, Андреја Јововић (јуниорке), Бојана Раднић, Сања Павловић, Кристина Илић, Марија Ђурановић (кадеткиње), Јелена Булајић, Сања Акшам, Љубе Андрић, Теодора Брковић, Јана Јевтовић (пионирке), Анђела Кокот, Ксенија Ерцеговић, Сања Љубисављевић (млађе пионирке), Сања Ђуровић и Петра Сучевић (мини баскет).

Из ЖКК Рисан у селекцији мини баскет позване су четири играчице: Анастасија Шкурић, Лана Пијевац, Миа Перичин и Теодора Самарџић.

Сутра по распореду који је саопштен из КСЦГ, поред женског дијела биће одржан и мини баскет за кошаркаше. Из КК Ас позвани су Новак Мијовић и Петар Муришић. У пионирској селекцији из Аса играће Алекса Поповић и Филип Вучуровић, а у селекцији млађих пионира Лука Марковић.

Чланови КК Галеб Страхиња Чепић и Вук Ивеља, налазе се на списку за утакмицу у селекцији пионира, којa ће бити одржана у сриједу, у Бемакс арени у Подгорици. У категорији млађих пионира из КК Галеб ће учествовати Лука Вујовић, a у категорији за 2010./11. наступиће Јован Аџић и Михаило Лазовић.

На списку за се налази и млађи пионир, члан кошаркашког клуба Грбаљ, Вук Вујнић.

У кадетској селекцији из КК Приморје 1945 позвани су Матија Оташевић и Никола Ђуричић.

Кад су тренери у питању Драган Прга тренер ЖКК Приморје водиће сениорску селекцију дјевојака, док ће Ања Пешић бити помоћник у селекцији млађих пионирки. Тренер КК Галеб Срђан Мићуновић биће један од помоћника за млађе селекције.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here