НОВОГОДИШЊИ БАЗАР У ОШ „МИЛАН ВУКОВИЋ“

Креативност и машта ученика и наставника испунила је данас хол ОШ „Милан Вуковић“. На новогодишњем базару нанизали су различите рукотворине. Њихов циљ је да од средстава које прикупе продајом, купе CD плејере за извођење наставе из музичке културе и осталих предмета, за ученике од првог до петог разреда.

Сви који су данас посјетили базар имали су прилику да виде маштовите честитке, сасвим нову употребу шишарки које су одјевене у празнично рухо, медењаке, корпице, звончиће, јелке… Како су ученици објаснили, сви производи настали су кроз игру, а ово је био и један од начина да науче шта све може постати украс и које материјале могу користити. Цијене нису одређивали, већ је сваки купац убацивао у посебну кутију онолико новца колико је могао да одвоји. Тиме дјеца, родитељи, наставници и управа синергијом, поправљају оно што највише недостаје овој школи, а то је техничка опрема.

Празнична атмосфера у људима увијек пробуди дух даривања и доброте, а ови млади људи већ су научили шта је заједништво, емпатија и племенитост.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here