ОДБОЈКАШИЦE АЛБАТРОСА ПОВЕЛЕ ПА СТАЛЕ

У дербију 9. кола Прве лиге одбојкашице Албатроса поражене се на свом паркету у Спортском центру Игало од екипе Галеб из Бара резултатом 3:1, по сетовима 17:25, 25:21, 25:16, 25:21.

Домаће одбојкашице су одлично почеле сусрет и први сет лако решиле у своју корист. Међутим у преосталом дијелу сусрета екипа Галеба показала је квалитет и потврдила је снагу на паркету дворане у Игалу и још једном најавила да ће и ове сезоне играти значајну улогу у бори за титулу.

Изабранице Бранке Обрадовић, које су имале одличну јесен, некако су парирале Баранкама у другом сету, али су стале после повреде Милане Самарџић-Пецељ у трећем сету. Код резултата 13:13 било је јасно да ће гошће забиљежити седму побједу из девет утакмица. Албатрос је на два пораза у осам утакмица.

Домаћа клупа, посебно тренер Бранка Обрадовић, имала је доста замјерки на суђење Драгане Вучинић из Подгорице. Играч утакмице била је Марија Бојић са 16 поена за гошће, Наталија Влаовић и Маша Драгојевић по 11, Андреа Кнежевић 10, Теодора Чавић осам, Сташа Кривокапић седам и Калина Ковачевић један поен. Противник је имао 28 грешака.

Код Албатроса Анђела Кукобат је уписала 20, Миланка Самарџић-Пецељ 10, Александра Ћировић осам, Наталија Обрадовић седам, Илинка Самарџић-Пецељ четири, Јелена Бјеловић три и Николина Лисичић један поен. Екипа Галеба имала је 29 грешака.

У приморском дербију Медитеран из Будве је изненадио је екипу Гимназијалца у Котору и славио 3:1, по сетовима 23:25, 25:21, 25:18, 25:15 за други тријумф у сезони. Са друге стране, Гимназијалац је доживио седми пораз. Одложен је сусрет Морача-Академија Тиват.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here