JESEN 2021: SERVISNE INFORMACIJE

Promjenljivo do pretežno oblačno, mjestimično kiša ili pljusak sa grmljavinom. Na jugu manje uslova za padavine, a očekuju se i sunčani periodi. Vjetar slab do umjeren i promjenljiv, krajem dana i tokom noći sjeverni, ponegdje umjeren do pojačan. Najviša dnevna temperatura vazduha od 16 do 28 stepeni.

STRUJA

Iz CEDIS-a za danas nisu najavili isključenja na području opštine Herceg Novi.

PRIVREMENA ZABRANA SAOBRAĆAJA

Radi nesmetanog i bezbjednog izvođenja radova na izgradnji kanala za odvod atmosferskih voda, na dionici lokalnog puta u naselju Zelenika ulica Gornje selo, od broja 13 do broja 15, biće zabranjen saobraćaj za sva vozila do četvrtka (30. septembar) u 07:00 časova.

U periodu trajanja zabrane saobraćaj će se odvijati alternativnim putnim pravcem kroz Staroškolsku ulicu.

AUTOBUSKA STANICA

Autobuski saobraćaj se odvija po redu vožnje. Ovog jutra u naš grad prvi su stigli Božur i Lasta iz Beograda, takođe Božur sa Pala i Lalatović iz Modriče, ostale očekuju u nastavku prijepodneva.

Ozlem ka Leskovcu od danas saobraća neparnim danima u 13:15, dok Lazaro ka Banjaluci utorkom i subotom polazi u 22:30, a petkom i nedeljom u 18:00 časova.

Mjesta ima u svim pravcima.

AERODROMI CRNE GORE

Sa tivatskog aerodroma danas će biti realizovano šest letova, prvi ka Odesi poleće u 11 sati, slijede četiri leta ka Beogradu, te u 18:35 ka Kijevu.

Sa podgoričkog aerodroma planirano je 13 letova, pet ka Beogradu, tri ka Beču, dva ka Istanbulu, ostali su ka Zagrebu, Budimpešti i Krakovu.

ŽELJEZNIČKA STANICA

Međunarodni noćni voz Topčider – Bar– Topčider saobraća u 19:00 iz Bara, a u 21:10 iz Topčidera. 

AMSCG

Na putevima u zemlji saobraćaj se odvija po suvim kolovozima. Na dionicama gdje se izvode radovi neophodna je dodatna pažnja, jer je izmijenjen režim vožnje.

Saobraćaj je umjerenog intenziteta na putevima van gradskih sredina.

Informativni centar zajedno sa službom pomoći na putu na usluzi je građanima neprekidno 24 sata. Informacije se mogu dobiti putem telefona 19807, 020 234 999 i 063 239 987.

Vozite polako i strpljivo, srećan put!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here