РАЛЕВИЋ: ЗБОГ МЈЕРА ЛОШИЈА ПОСТСЕЗОНА

У хотелу „Play“ који послује у оквиру Спортског центра због нових епидемиолошпких мјера све је више отказаних аранжмана у постсезони. Да би ипак, привикли одређени број број гостију, али и спортске екипе из Црне Горе менаџмент је направио нове понуде.

Према ријечима директора Спорстког центра Радована Ралевића, који је био гост Новског јутра, задовољни су сезоном:

-Због цјелокупне ситуације морали смо да коригујемо цијене и давали смо попусте. Са тим попустима нисмо направили неку велику зараду, али смо успјели да отплатимо нека дуговања. Екипе су долазиле , али било је и оних који су отказивали јер су се епидемиолошке мјере пооштравале . У пост сезони смо имали одличну продају и доста најављених група, али са новим мјерама долази до отказивања. Сада правимо неку нову добру понуду , како би смо привукли клијенте, али и екипе из ЦГ које могу да дођу и одраде припреме, казао је Ралевић.

У спортском центру Игало раде на побољшању услуга. Након што је промијењен паркет у плану је и топлификација.

-Прошле године смо у план и програм предложили да би било добро замијенити топлотне пумпе. Припрема пројекта се ради и у консултацијама смо са фирмама које могу да нам предложе најбоља рјешења. Потом ће бити рађена израда пројекта. У сарадњи са Општином или посредством ресорног министарства тражићемо најбоље рјешење за тај пројекат. То ће донијети огромну уштеду и обезбиједићемо гријање и хлађење у дворани, казао је Ралевић.

Подсјећамо, замјену паркета релаизовали су у сарадњи са Општином.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here