LJETO 2021: SERVISNE INFORMACIJE

Pretežno sunčano i toplo, uz povremeno malu do umjerenu oblačnost. Ujutru na sjeveru po kotlinama kratkotrajno magla. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha do 32, more 24 stepena.

STRUJA

Iz CEDIS-a za danas nisu najavili isključenja na području opštine Herceg Novi.

KOVID AMBULANTA

Kovid ambulanta u Domu zdravlja Herceg Novi u danima vikenda radi od 10 do 14 sati. Za sve informacije dostupan je broj telefona 031/343-111 lok. 110.

AUTOBUSKA STANICA

Autobuski saobraćaj se odvija po redu vožnje. Ovog jutra prvi su stigli autobusi iz Beograda, Obrenovca, Leskovca, Modriče. Još uvijek ima dovoljno linija koje saobraćaju iz našeg grada, pa su tako redom vožnje danas predviđeni polasci ka Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Nišu, Kragujevcu, Palama, Modriči…

Mjesta uglavnom ima, ali je kartu potrebno rezervisati dan, dva ranije.

AERODROMI CRNE GORE

Sa tivatskog aerodroma danas planiraju 22 leta, po pet ka Beogradu i Kijevu, ostali letovi su ka Harkovu, Lavovu Dizeldorfu… Sa podgoričkog aerodroma biće realizovano 16 letova, a osim ka Beogradu, planirani su polasci ka Ljubljani, Varšavi, Berlinu i drugim destinacijama.

ŽELJEZNIČKA STANICA

Međunarodni vozovi ka Beogradu polaze u 9:00 i u 19:00 sati, dok je povratak iz glavnog grada Srbije planiran takođe u 9:00 i u 21:10.

AMSCG

Na putevima u zemlji saobraćaj se odvija po pretežno suvim kolovozima. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke moguća je pojvava odrona, te se savjetuje sporija vožnja prilagođena uslovima na putu i poštovanje pravila saobraćaja.

Saobraćaj je umjerenog intenziteta na putevima van gradskih sredina.

Informativni centar zajedno sa službom pomoći na putu na usluzi je građanima neprekidno 24 sata. Informacije se mogu dobiti putem telefona 19807, 020 234 999 i 063 239 987.

Vozite polako i strpljivo, srećan put!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here