LJETO 2021: SERVISNE INFORMACIJE

Pretežno sunčano i veoma toplo, lokalno uz slab do umjeren razvoj oblačnosti. Vjetar slab do umjeren, južnih smjerova, krajem dana i tokom noći ponegdje, u sjevernim predjelima i na primorju, pojačan. Najviša dnevna temperatura vazduha 39 stepeni.

AUTOBUSKA STANICA

Autobuska saobraćaj se ovog jutra odvija bez kašnjenja, do 7:30 stigli su putnici iz Bjeljine, Visokog, Doboja, Leskovca, sa Pala, iz Sremske Mitrovice, Skoplja, Čačka, Kragujevca, Kruševca, Modriče, Novog Sada. Ostale očekuju u nastavku prijepodneva, a polasci iz našeg grada su organizovani u kasnim popodnevnim i večernjim satima. I dalje se traži mjesto više. Dežurni su dostupni na 321 225.

AERODROMI CRNE GORE

Prvi jutarnji let sa tivatskog aerodroma ka Lvivu realizovan je u 7:20, slijedi još 19 letova. Sa podgoričkog aerodroma uz manje kašnjenje poletjeli su avioni ka Beogradu i Beču. Planirano je 15 letova.

ŽELJEZNIČKA STANICA BAR

Međunarodni voz Bar – Beograd saobraća dva puta dnevno, u 9:00 i u 19:00 sati. Cijena vozne karte je 21 euro

TRAJEKTI

Nema dužeg zadržavanja na trajektnom prelazu Kamenari – Lepetane, saobraćaj sa jedne na drugu obalu zaliva obavlja se non stop.

AMSCG

U većem dijelu zemlje saobraća se bez vanrednih ograničenja. Vozačima se savjetuje da oprezno voze i poštuju pravila saobraćaja. Intenzitet saobraćaja je tokom dana pojačan na važnijim putnim pravcima. Na mjestima izvođenja radova obavezno je poštovanje postavljene signalizacije.

U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo se 19 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teže, a 13 lakše povrede.

Informativni centar zajedno sa službom pomoći na putu na usluzi je građanima neprekidno 24 sata. Informacije se mogu dobiti putem telefona 19807, 020/234-999 i 063/239-987.

Vozite polako i pažljivo, srećan put!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here