БОГОЉУБ КАРИЋ: ХЕРЦЕГ НОВИ СИГУРНИМ ПУТЕМ ИДЕ КА ВИСОКО ЕЛИТНОМ ТУРИЗМУ

Поред бројних познатих личности који годинама љетују у Херцег Новом и породица Карић је наш град изабрала за мјесто у коме ће проводити годишњи одмор. Нису изненађени бројем туриста јер, како кажу Богољуб и Миланка, Херцег Нови и Црна Гора имају нешто што друге свјетске дестинације немају. „Херцег Нови данас, а захваљујући људима који га воде, градоначелнику Стевану Катићу и његовим сарадницима, можете упоредити са било којом свјетском дестинацијом“, казао је Богољуб Карић за РТХН. Погледајте прилог Нине Алорић.  

Карићи нису штедили ријечи похвале за Херцег Нови и локалну власт ни на свом Фб профилу.

-Љепоте Црне Горе нас изнова и изнова одушевљавају и позивају да јој се поново враћамо. Таква Богом дана природа, пуна прелијепих планина, смарагдно-зелених ријека, језера попут Швајцарске, али и предивног плавог мора уз топле, искрене душе црногорске.

Гостопримство и лијепа ријеч су нешто што ће вас увек дочекати, и по томе је црногорски народ посебан. Један од бисера приморја је и Херцег Нови, град необичне љепоте и са великим историјским наслијеђем. Подсјећање на богату историју, служе нам знаменити споменици, куле и манастири, као што су Сахат-кула, тврђава Канли-кула, тврђава Шпањола, манастирски комплекс Савина, тврђава Мамула, Форте-Маре и многе друге љепоте овог града подно планине Орјен – написао је Карић и наставио:

-Поред Дубровника, а међу атрактивним дестинацијама свијета, можемо уврстити и Боко Которски залив и сам Херцег Нови. Посебну драж и јединственост му даје, положај, где од планинских врхова до мора, можете стићи за неколико минута. С разлогом га можемо сматрати бисером Јадрана. Нови хотелски комплекси и ресторани који се граде представљају највећи ресурс за улазак међу најатрактивније туристичке дестинације на свету. Такав развој представља велику сигурност за све становнике града и инвеститоре који долазе, сигурност и за будућа покољења Новљана – навео је Карић и додао:

Међу озбиљним хотелским комплексима морамо поменути Портонови, One and Only, а у блиској будућности градња хотела Ritz ,Мамула и многих других хотелских ланаца, а и Луштица је у непосредној близини. Таква политика градских власти а посебно визија и стратегија градоначелника града Стевана Катића подићи ће животни стандард грађана, ниво услуге туристима и процват самог града и окружења. Најбоља потврда да су познати међународни инвеститори изабрали умjесто Дубровника Херцег Нови довољно потврђује да Херцег Нови сигурним путем иде ка високо елитном туризму, закључио је Богољуб Карић.

 

7 COMMENTS

  1. Једино добро што је Млађан Динкић урадио било је што му је онемогућио повратак у земљу. Нажалост, Вучић га је вратио.

  2. To mu je njegov pajtas Milo omogucavao, jer onoga je samo interesovalo da dovuce sto vise onih koji su spremni potrositi u Crnu Goru, a ko su oni i sta ce mo mi poslije dobiti sa njima u Crnoj Gori, velikog Lava to nikada nije zanimalo. Vazda je covjek gledao samo svoj dzep, kao da je on licno kupio citavu Crnu Goru, sa svim njenim Drzavljanima. Srecom, narod mu je pokazao da se preskartao, a on se sada grcevito bori da spasi svoju gu*icu dok se ne uspije uspostaviti vladavina prava, a nakon toga mu je jedina sansa da se sakrije kod Talibana u Afganistan.

  3. Dobri moj Bogoljube, prosle nedelje dosao iz Herceg Novog i mogu ti reci da nista elitno nisam zapazio. Nivo usluge los, plaze lose, prljavstina…itd, itd….verujem da ima velikih potencijala ali ostalo se nece skoro promeniti.

  4. Je li ovo tekst koji treba da opet malo velica nasega dicnoga gradonacelnika,jer ne vidim cemu drugo sluzi.A ko su Karici- tamburasi? Zna se ko su.Ako imas milione ne znaci uvjek da si ih stekao radom i trudom.Ovo je Balkan.Odje se pare najcesce sticu prevarama i pljackom.Ja se ne bih dicio sa Karicem i slicnim u Herceg Novom.Kad vidis ko je danas“ ugledni“ gradjanin(citaj vikendas)u Herceg Novome,a u odnosu na Andrica,Desanke,Lalica,Copica,Dzumhura,idr.dodje mi da u zemlju propadnem sto sam starosjedilac Novoga.A ovi koji ovakve velicaju su kacmarini pobrkanog kompasa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here