LJETO 2021: SERVISNE INFORMACIJE

Pretežno sunčano i veoma toplo. Vjetar slab do umjeren, u sjevernim predjelima ponegdje i pojačan, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 30 do 39 stepeni, more 25.

IZMJENA REŽIMA SAOBRAĆAJA

Saobraćaj za sva vozila biće privremeno zabranjen u ulici Spasića i Mašere, danas od 09:00 do 21:00 čas i sutra (28. jula) od 09:00 do 18:00 časova, saopšteno je iz lokalne uprave. Rješenje je donijeto radi nesmetanog i bezbjednog izvođenja radova na asfaltiranju ulice Spasića i Mašere.

AUTOBUSKA STANICA

Autobuski saobraćaj se odvija po redu vožnje. U naš grad prvi su stigli Feniks Giz iz Novog Sada, Gaga turs iz Čačka, Kragu ekspres iz Kragujevca, Bosna ekspres iz Doboja, Centra trans sa Pala, prevoznik STP Derventa iz Bosanskog Broda i Bočac iz Banjaluke. Mjesta uglavnom ima, ali gužve su velike, pa je savjet i dalje da kartu obezbijedite na vrijeme.

AERODROMI CRNE GORE

Sa tivatskog aerodroma danas će biti realizovano 19 letova, od kojih je 11 ka Beogradu, ostali su ka Nišu, Ljubljani, Kijevu, Odesi… Sa podgoričkog aerodroma planirano je 14 letova, četiri ka Beogradu, tri ka Beču, zatim ka Istanbulu, Varšavi, Cirihu, Almatiju…

ŽELJEZNIČKA STANICA

Međunarodni vozovi ka Beogradu polaze u 9:00 i 19:00 časova, dok je povratak ka Baru planiran takođe u 9:00 i u 21:10.

AMSCG

Na većini puteva u zemlji intenzitet saobraćaja je umjeren, tokom dana pojačan. Vozačima se savjetuje da oprezna vožnja i poštovanje pravila saobraćaja. Na mjestima izvođenja radova obavezno je poštovanje postavljene signalizacije.

Informativni centar zajedno sa službom pomoći na putu, na usluzi je građanima neprekidno 24 sata. Informacije se mogu dobiti putem telefona 19807, 020 234 999 i 063 239 987.

Vozite polako i strpljivo, srećan put!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here