PJESMA ZA DRUŠTVO: KAJA MILAČIĆ

Koncert pjevačice Kaje Milačić, u okviru projekta „Nikšićko roks PJESMA ZA DRUŠTVO“, koji je pokrenula organizacija MIKA ProArt, biće premijerno prikazan na programu Radio televizije Herceg Novi u subotu 17. jula, u 20 sati, dok će nastup biti repriziran u nedjelju 18. jula u 22:20.

Pjevačicu Kaju Milačić domaća javnost zavoljela je zahvaljujući numerama bez kojih su nekadašnje plejliste radio stanica bile nezamislive – „Ljubav”, „Dodirni me”, „Žena”, duet sa Igorom Perazićem „Sad mogu da ti kažem sve” i druge, zatim angažmani u bendovima „Crveno i crno“ i „Dobri momci“.

Kaja piše pjesme i za druge muzičare, među kojima tekst za pjesmu „Više te nema“ pjevača Bojana Marovića, sa kojom je osvojio drugo mjesto na „Sunčanim skalama“ 2002. godine.

Repertoar pjevačice Kaje Milačić na koncertu Nikšićko roks:

  1. Dodirni me
  2. Ljubav
  3. Anđeo u očima (Crveno i crno)
  4. Udahni svijet (Crveno i crno)
  5. Činim pravu stvar (Gibonni)
  6. Ti se ljubiš (Bajaga)
  7. Nije za nju (Oliver Mandić)
  8. This love (Maroon 5)
  9. No good (Depeche mode)
  10. Feel (Robbie Wiliams)
  11. 2 the moon and back (Savage garden)
  12. Every breath you take (Sting)

Projekat „Pjesma za društvo“ osmišljen je tako da svake nedjelje jedan crnogorski izvođač ili bend ima nastup u trajanju od jednog sata, u centralnom prizemnom dijelu šoping centra Delta Siti u Podgorici, tokom neradnog dana nedjelje. Svaki nastup biće snimljen u zasebnoj audio i audio-video formi, za potrebe radio i TV stanica i portala.

Cilj projekta je podrška domaćim muzičarima u vremenu pandemije korona virusa, kada je crnogorska muzička scena u potpunosti utihnula.

Projekat je podržao Sekretarijat za kulturu i sport – Glavni grad, PAM, a pokrovitelj je Nikšićko pivo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here