Игалу бодови са играчем мање

У једном од два дербија 13. кола Друге фудбалске лиге фудбалери Игала данас су пред својим навијачима постигли важну побједу 2:0 против Ловћена у борби за висок пласман. Послије просјечног фудбала у првом полувремену играчи тренера Марка Шћепановића били су у наставку утакмице ефикасни и побједили су врло квалитетну екипу са Цетиња.

Играч Игала Јасмин Муховић искључен је у 52.минуту након контакта са гостујућим одбрамбеним играчем Слободаном Перишићем.

Када су остали са играчем мање домаћи су заиграли боље и за пет минута ријешили питање побједника. Послије одличног шута капитена Нелсона Кордобе голман Петар Кустудија је одбио лопту, али само до младог Николе Косаћа који је погодио мрежу гостију.

Након корнера у 62. минуту Јован Мугоша главом је погодио гол и дуплирао предност Игала. До краја са играчем мање Игало је чувало резултат , а гости су  само у 70. минуту били у шанси да смање резултат и да утакмицу учине неизвјеснијом, али до  тога није дошло.

У наредном колу у сриједу Игало гостује лидеру Младости која је данас у Радановићима побиједила са 2:0 Грбаљ.

Остали резултати: Ком -Ибар 1:0, Рудар-Искра 0:0.  У овом колу слободна је била Подгорица.

Табела: Младост 25, Игало 22, Рудар 21, Ловћен 17, Подгорица 13,Искра 12, Грбаљ 11 Ибар и Ком по 9 бодова.

У 14. колу 30. октобра играју Младост-Игало, Ловћен-Рудар, Искра-Ком и Ибар –Подгорица.  У овом колу слободна је екипа Грбаљ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here