Јесен 2024: Сервисне информације

Мало до умјерено облачно са сунчаним интервалима. На сјеверу, ујутру, по котлинама магла. Вјетар углавном слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Јутарња температура ваздуха од 2 до 14, највиша дневна од 16 до 26 степени.

ЦЕДИС

Због радова на мрежи без електричне енергије данас ће поново бити више насеља, обавјештавају из ЦЕДИС-а:

–  од 08 до 14 сати: Потрошачи око старог дома здравља, Апартманског насеља и Хотела Плажа до шеталишта Пет Даница, Улице Прве бокешке бригаде, Стјепа Шаренца и Браће Гракалић.

–  од 09.45 до 15 сати: комплет подручје Бијеле и Каменара – прекиди у напајању до 45 мин у току извођења радова.

– од 10 до 15 сати: Жањице, Бргули, Тићи, Клинци, Мркови, Ераци, Рованац, Вељи кам, Мириште, Раките, Шпиљице.

– од 10 до 16 сати: Мамула, Мале Росе, Росе, Кабала, Обосник Забрђе, Петровићи – прекиди у напајању до 90 мин у току извођења радова.

– од 15 до 17 сати: Жањице, Бргули, Тићи, Клинци, Мркови, Ераци, Рованац, Вељи кам, Мириште, Раките и Шпиљице.

АУТО МОТО САВЕЗ

Саобраћај се по одвија по углавном сувим коловозима и уз мјестимично смањену видљивост. На дионицама које пролазе кроз усјеке могућа је појава ситнијих одрона. Неопходна је опрезна вожња прилагођена временским и саобраћајним условима. У последнја 24 сата на путевима у нашој земљи догодило се 18 саобраћајних незгода у којима је једна особа задобила теже, а осам особа  лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Подгорице је данас планирано 18 летова, а пет их је за Београд. Први „Аir Montenegro“ је у 7.30, а компаније „Аir Serbia“ су у 8.35, 15.20, 20.30 и у 20.50. По три лета су за Беч и Истанбул, а остали су за: Брисел, Сабиху Гокцен, Варшаву, Дортмунд, Вроцлав, Франкфурт и Милано.

Из Тивта данас 17 летова, а пет су за Београд; једини”Аir Montenegro” је био у 7.30, а “Аir Serbia” су у 11.40, 15.20 и у 17.50. По два лета су за Истанбул и Лондон, три за Тел Авив, а остали летови су за Праг, Париз, Баку, Бирмингем и Манчестер.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ

Брзи воз из Београда касни 20 минута и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 7.45. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19.35. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно. Дневно има 10 полазака за Подгорицу и три за Бијело Поље.

АУТОБУСКИ ПРЕВОЗ

У наш град овог јутра први је стигао аутобус превозника Ленс из Београда. Утоку пријеподнева очекују се аутобуси из Новог Сада, Суботице, Крагујевца, Београда и других градова. Аутобуске линије из Херцег Новог саобраћају по реду вожње, без закашњења. Нема гужви и мјеста има довољно.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here